Το Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο

Στο Doryssa Seaside Resort, θα ζήσετε μια εμπειρία διαμονής φτιαγμένη από υλικά νησιώτικου ονείρου. Το σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο 5 αστέρων στη Σάμο βρίσκεται δίπλα από το γραφικό Πυθαγόρειο.

Το Doryssa Seaside Resort βρίσκεται σε μια υπέροχη παραλία, ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Είναι επίσης ένα μέρος το οποίο σας καλεί να το εξερευνήσετε, βρίσκοντας ακριβώς αυτό που χρειάζεστε οποιαδήποτε στιγμή. Το συγκρότημά μας σας προσφέρει δύο διαφορετικές εμπειρίες φιλοξενίας, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο. Η διαμονή στο κεντρικό κτίριο είναι μια επιλογή για όσους προτιμούν ένα γνώριμο περιβάλλον υψηλών προδιαγραφών, ενώ αν αναζητάτε μια εναλλακτική, πιο αυθεντική νησιωτική εμπειρία διαμονής, υπάρχει η επιλογή του υπέροχου παραδοσιακού χωριού μας. Και στα δύο θα βρείτε ένα καταφύγιο με διακριτική μοντέρνα πολυτέλεια, καθώς οι κατοικίες του χωριού μας αντικατοπτρίζουν τη μοναδική αρχιτεκτονική γοητεία της Σάμου μέσω από ένα σύγχρονο πρίσμα.

Όποια εμπειρία διαμονής και αν επιλέξετε, θα βρείτε ένα υπέροχο περιβάλλον φτιαγμένο από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, με πολιτικές εξοικονόμησης ενέργειας, και μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους με ταπετσαρίες εξ ολοκλήρου από λινό για τη δημιουργία μιας άκρως χαλαρωτικής και κομψής ατμόσφαιρας.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ

Επιλεγοντας το κεντρικό μας κτίριο, θα βρεθείτε σε ένα σύγχρονο, κομψό περιβάλλον με διακριτική πολυτέλεια. Τα υπέροχα εξοπλισμένα μας δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις και τις παροχές ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων στο νησί της Σάμου. Η μινιμαλιστική και μοντέρνα διακόσμηση σε ήπιους, γήινους τόνους είναι ιδανική για να χαλαρώσει τις αισθήσεις σας άμεσα.

ΤΟ ΧΩΡΙΟ

Στο μοναδικό παραθαλάσσιο χωριό μας, έχουμε αναδημιουργήσει την πεμπτουσία της Σάμου. Η διαμονή εδώ θα είναι μια εικονική εισαγωγή στην επαρχιακή ζωή του νησιού, όπου μπορείτε να γίνετε μέρος μιας πολύχρωμης κοινότητας που διατηρεί την αίσθηση ενός αληθινού χωριού, αλλά με πολυτελή καταλύματα και υπηρεσίες. Διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία, τα δωμάτια και οι σουίτες μας είναι σύγχρονα εξοπλισμένα προσφέροντάς σας ανέσεις 5 αστέρων σε ένα περιβάλλον ρουστίκ γοητείας. Το Χωριό μας έχει ανασκευαστεί σύμφωνα με πραγματικούς Σαμιώτικους οικισμούς, στους οποίους μπορείτε να παρατηρήσετε ξεκάθαρα τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές δομές του νησιού, καθιστώντας το απόδειξη για το πολυμορφικό του παρελθόν.