Εμπειρίες
Συναρπαστικές εμπειρίες που δίνουν νόημα στην κάθε στιγμή
_hotel_room307_seaview_3_resized

Συναρπαστικές εμπειρίες που δίνουν νόημα στην κάθε στιγμή

Εμπειρίες

Στο Doryssa Seaside, έχουμε δημιουργήσει ένα μέρος γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες για εσάς. Χαλαρώστε και απολαύστε τον ήλιο στην παραλία ή την πισίνα μας. Εξερευνήστε και περιηγηθείτε στους πλακόστρωτους δρόμους της γραφικής γειτονιάς του χωριού μας.
Μείνετε δραστήριοι συμμετέχοντας σε προγράμματα γυμναστικής στο χώρο του ξενοδοχείου ή κάνοντας ποδηλασία στα γραφικά τοπία. Γευτείτε τα Μεσογειακά (και όχι μόνο) πιάτα μας που ετοιμάζονται με τα καλυτερα υλικά και με πολύ μεράκι. Αναζωογονήστε μυαλό και σώμα μέσω των θεραπειών σπα. Σταματήστε λίγο τον χρόνο και απολαύστε το αγαπημένο σας κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια… Εδώ μπορείτε να έχετε μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών με στιγμές που θα διεγείρουν πραγματικά τις αισθήσεις σας.

** Οι εμπειρίες του Doryssa Seaside είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο του ομίλου Doryssa.

Spa

Για τους περισσότερους, οι διακοπές έχουν ως στόχο την αναπλήρωση...
Book your boat excursions in Samos through our Doryssa luxury hotels

Εκδρομές με σκάφος

Αφεθείτε στην αίσθηση απόλυτης ελευθερίας καθώς διασχίζετε το απέραντο γαλάζιο, μαζεύοντας εικόνες που θα θυμάστε για πάντα – τα εκπληκτικά θαλάσσια τοπία που εναλλάσσονται, οι δροσιστικές βουτιές μέσα στα κρυστάλλινα νερά και το σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα που δύει πάνω από την θάλασσα. Επιλέγοντας θαλάσσιες εκδρομές με σκάφος, θα ανακαλύψτε την υπέροχη ακτογραμμή και τις παραλίες της Σάμου καθώς και τα κοντινά νησιά όπως τους Φούρνους, τους Λειψούς, το Αγαθονήσι, την Σαμιοπούλα και την Πάτμο.

At our luxury hotels in Samos, we promote cycling as the most environmental way of getting around

Ποδηλασία

Το θέρετρό μας παρέχει στους επισκέπτες μας ποδήλατα.

_doryssa_village_46_resized

Δραστηριότητες

Παραμένοντας δραστήριοι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, έχετε παραπάνω ενέργεια και ευεξία για να απολαύσετε με άλλον αέρα και διάθεση το σύνολο των εμπειριών που σας προσφέρονται.

At our luxury hotels in Samos you'll get to discover the charming port of Pythagoreion

Συμμετοχή

Εξερευνήστε τη γύρω περιοχή και συνδεθείτε με την ψυχή της Σάμου, αλληλεπιδρώντας με τον τοπικό πολιτισμό, πραγματοποιώντας εκδρομές σε κοντινές πόλεις και θαυμάζοντας την άγρια φύση του νησιού

Blissful beachside moments for couples and families at our luxury hotels in Samos

Οικογενειακές στιγμές

Ευτυχισμένες στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης περιμένουν όλες τις οικογένειες που διαμένουν μαζί μας.

The relaxing spa setup that guests can experience at our luxury hotels in Samos

Spa

Για τους περισσότερους, οι διακοπές έχουν ως στόχο την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειάς και την επαναφορά της αίσθησης της ισορροπίας.

Explore the plentiful beauties of our island by sea

Διασκέδαση

Ας μην ξεχνάμε τα βράδια! Η διασκέδασή σας εδώ δεν τελειώνει μετά τη δύση του ήλιου.