Το Χωριό
Η αίσθηση ενός παραδοσιακού χωριού με ανέσεις 5 αστέρων

Η αίσθηση ενός παραδοσιακού χωριού με ανέσεις 5 αστέρων

Το Χωριό

Στο μοναδικό παραθαλάσσιο χωριό μας, έχουμε αναδημιουργήσει την πεμπτουσία της Σάμου. Η διαμονή εδώ θα είναι μια εικονική εισαγωγή στην επαρχιακή ζωή του νησιού, όπου μπορείτε να γίνετε μέρος μιας πολύχρωμης κοινότητας που διατηρεί την αίσθηση ενός αληθινού χωριού, αλλά με πολυτελή καταλύματα και υπηρεσίες. Διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία, τα δωμάτια και οι σουίτες μας είναι σύγχρονα εξοπλισμένα προσφέροντάς σας ανέσεις 5 αστέρων σε ένα περιβάλλον ρουστίκ γοητείας.
Το Χωριό μας έχει ανασκευαστεί σύμφωνα με πραγματικούς Σαμιώτικους οικισμούς, στους οποίους μπορείτε να παρατηρήσετε ξεκάθαρα τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές δομές του νησιού, καθιστώντας το απόδειξη για το πολυμορφικό του παρελθόν.

Το Χωριό μας είναι αναβίωση ενός πρωτότυπου οικισμού, που δίνει μια αυθεντική γεύση στον πολιτιστικό θησαυρό της Σάμου. Η διαμονή στο μοναδικό μας Χωριό σημαίνει ότι θα γίνετε μέρος ενός ζωντανού μουσείου απολαμβάνοντας μια ρετρό-μοντέρνα ατμόσφαιρα με ανέσεις 5 αστέρων. Η αναπαραγωγή των διαφορετικών αρχιτεκτονικών στυλ των διαφόρων νησιωτικών οικισμών συνιστά στη αναδημιουργία ενός πολιτιστικού χώρου που αντικατοπτρίζει ρεαλιστικά ένα τυπικό παραδοσιακό χωριό δημιουργώντας ένα άκρως γοητευτικό σκηνικό.

Παραδοσιακοί πλακόστρωτοι δρόμοι θα σας οδηγούν ανάμεσα σε μια αναπαράσταση αυθεντικών κατοικιών καθώς και στην κεντρική πλατεία, γύρω από την οποία θα βρείτε ένα παραδοσιακό Καφενείο, μαζί με καταστήματα χειροτεχνίας, όπως μίνι μάρκετ και μπουτίκ, που προσδίδουν μια αυθεντική αγροτική γοητεία σε ολόκληρο τον οικισμό. Η ολοκλήρωση του πολιτιστικού ψηφιδωτού του χωριού μας είναι φυσικά το ανακαινισμένο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, που πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε για να θαυμάσετε τις αξιόλογες, αναπαλαιωμένες βυζαντινές τοιχογραφίες.

doryssa_5272

Δείτε επίσης

Διαμονή