Στιγμές αποκλειστικά για σας
Εγκαταστάσεις για αξέχαστες διαμονές

Εγκαταστάσεις για αξέχαστες διαμονές

Στιγμές αποκλειστικά για σας

Σας προσφέρουμε την πολυτέλεια να αφιερώσετε μερικές στιγμές στον εαυτό σας. Είτε ακολουθείτε τη ρουτίνα της προπόνησης σας στο γυμναστήριο μας, είτε απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, είτε πραγματοποιώντας μια εξόρμηση στο νησί, έχουμε στόχο να κάνουμε τις στιγμές σας μαζί μας, απόλυτα δικές σας και να σας ταιριάζουν πλήρως.

Φυσική κατάσταση:

Αν είστε από τους ανθρώπους, που δεν μπορούν να φανταστούν διακοπές χωρίς τακτική προπόνηση, το γυμναστήριο μας είναι στη διάθεσή σας. Παρά το μέγεθός του, θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια καλή και σωστή άσκηση. Προπόνηση με αντιστάσεις και βάρη, διάδρομος και ποδήλατο γυμναστικής για τις ανάγκες της αερόβιας άσκησης, καθώς και εξοπλισμός πολλαπλών χρήσεων.

Μασάζ:

Περάστε ωφέλιμο χρόνο και αφεθείτε σε μια κατάσταση έντονης χαλάρωσης. Κάντε κράτηση για το μασάζ σας, κατόπιν αιτήματος και αφεθείτε σε μια χαλαρωτική συνεδρία που θα συντονίσει το
σώμα και το μυαλό σας. Απολαύστε την περιποίηση και αφήστε για λίγο στην άκρη ό,τι συμβαίνει γύρω, μέχρι να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι ξανά να αναλάβετε δράση.

Θυρωρείο:

Έχοντας ως στόχο να σας προσφέρουμε διακοπές στη Σάμο που θα θυμάστε για πολλά χρόνια, ο έμπειρος Concierge μας είναι η πρώτη σας επιλογή για προτάσεις σχετικά, με το τι να δείτε, τι να κάνετε και πού να πάτε, σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Ρωτήστε μας και θα σας υποδείξουμε, πολύ ευχάριστα, τις καλύτερες προτάσεις μας, για το πώς να κάνετε τις διακοπές σας στη Σάμο, πραγματικά αξέχαστες.

Υπηρεσίες:

Υποδοχή:

Διαθέτουμε 24ωρη ρεσεψιόν για να νιώθετε ότι όλα είναι στη διάθεση σας ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Θα χαρούμε να διαχειριστούμε την κράτησή σας και ό,τι έχει να κάνει με τις
μετακινήσεις σας στο νησί της Σάμου ή να σας προσφέρουμε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων, αν προτιμάτε να οδηγήσετε μόνοι σας.

Στάθμευση:

Καθώς βρισκόμαστε σε κεντρικό σημείο στην πόλη του Πυθαγορείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δημοτικό χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται μόλις 50 μέτρα από το Doryssa Theorem Hotel

Ιδιωτικές Μετακινήσεις:

Για όλες τις μετακινήσεις σας απλά ενημερώστε μας και θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες, για να περιηγηθείτε στη Σάμο.

experience-1

Explore

Doryssa Experiences