Εμπειρίες
Μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών
Our guests at Doryssa Hotels have delightful experiences in samos island to look forward to

Μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών

Εμπειρίες

Στο Doryssa Seaside, έχουμε δημιουργήσει ένα μέρος γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες για εσάς. Χαλαρώστε και απολαύστε τον ήλιο στην παραλία ή την πισίνα μας. Εξερευνήστε και περιηγηθείτε στους πλακόστρωτους δρόμους της γραφικής γειτονιάς του χωριού μας.
Μείνετε δραστήριοι συμμετέχοντας σε προγράμματα γυμναστικής στο χώρο του ξενοδοχείου ή κάνοντας ποδηλασία στα γραφικά τοπία. Γευτείτε τα Μεσογειακά (και όχι μόνο) πιάτα μας που ετοιμάζονται με τα καλυτερα υλικά και με πολύ μεράκι. Αναζωογονήστε μυαλό και σώμα μέσω των θεραπειών σπα. Σταματήστε λίγο τον χρόνο και απολαύστε το αγαπημένο σας κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια… Εδώ μπορείτε να έχετε μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών με στιγμές που θα διεγείρουν πραγματικά τις αισθήσεις σας.

** Οι εμπειρίες του Doryssa Seaside είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο του ομίλου Doryssa.

Spa_doryssa_θεραπείες (4)

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε

Spa

Για τους περισσότερους, οι διακοπές έχουν ως στόχο την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειάς και την επαναφορά της αίσθησης της ισορροπίας.

Courts and other facilities at Doryssa Hotels provide guests with exciting activities in Samos

Μείνετε δραστήριοι και σε φόρμα

Δραστηριότητες

Παραμένοντας δραστήριοι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, έχετε παραπάνω ενέργεια και ευεξία για να απολαύσετε με άλλον αέρα και διάθεση το σύνολο των εμπειριών που σας προσφέρονται.

Explore the plentiful beauties of our island by sea

Απόλαυση και ψυχαγωγία

Διασκέδαση

Ας μην ξεχνάμε τα βράδια! Η διασκέδασή σας εδώ δεν τελειώνει μετά τη δύση του ήλιου. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές επιλογές αναψυχής για να κάνετε τα βράδια σας ακόμα πιο ξεχωριστά.

Samos island and coast offers visitors a million and one things to do in Samos

Γνωρίστε τη Σάμο

Ένας υπέροχος τόπος

Εξερευνήστε τη γύρω περιοχή και συνδεθείτε με την ψυχή της Σάμου, αλληλεπιδρώντας με τον τοπικό πολιτισμό, πραγματοποιώντας εκδρομές σε κοντινές πόλεις και θαυμάζοντας την άγρια φύση του νησιού.

Aerial shot of a person jet skiing in bright green seawater

Ο οικολογικός τρόπος μετακίνησης

Θαλάσσια Σπορ

Είτε πρόκειται για μια ήρεμη βόλτα είτε για τη δημιουργία των δικών σας κυμάτων, η θάλασσα του Αιγαίου γίνεται το παιχνίδισμά σας.

Blissful beachside moments for couples and families at our luxury hotels in Samos

Στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης

Οικογενειακές στιγμές

Ευτυχισμένες στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης περιμένουν όλες τις οικογένειες που διαμένουν μαζί μας.