Εμπειρίες
Μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών
Our guests at Doryssa Hotels have delightful experiences in samos island to look forward to

Μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών

Εμπειρίες

Στο Doryssa Seaside, έχουμε δημιουργήσει ένα μέρος γεμάτο συναρπαστικές εμπειρίες για εσάς. Χαλαρώστε και απολαύστε τον ήλιο στην παραλία ή την πισίνα μας. Εξερευνήστε και περιηγηθείτε στους πλακόστρωτους δρόμους της γραφικής γειτονιάς του χωριού μας.
Μείνετε δραστήριοι συμμετέχοντας σε προγράμματα γυμναστικής στο χώρο του ξενοδοχείου ή κάνοντας ποδηλασία στα γραφικά τοπία. Γευτείτε τα Μεσογειακά (και όχι μόνο) πιάτα μας που ετοιμάζονται με τα καλυτερα υλικά και με πολύ μεράκι. Αναζωογονήστε μυαλό και σώμα μέσω των θεραπειών σπα. Σταματήστε λίγο τον χρόνο και απολαύστε το αγαπημένο σας κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια… Εδώ μπορείτε να έχετε μια συναρπαστική εμπειρία διακοπών με στιγμές που θα διεγείρουν πραγματικά τις αισθήσεις σας.

** Οι εμπειρίες του Doryssa Seaside είναι διαθέσιμες σε όλους τους επισκέπτες που διαμένουν σε οποιαδήποτε ξενοδοχείο του ομίλου Doryssa.

Book your boat excursions in Samos through our Doryssa luxury hotels

Αίσθηση απόλυτης ελευθερίας

Εκδρομές με σκάφος

Αφεθείτε στην αίσθηση απόλυτης ελευθερίας καθώς διασχίζετε το απέραντο γαλάζιο, μαζεύοντας εικόνες που θα θυμάστε για πάντα.

Blissful beachside moments for couples and families at our luxury hotels in Samos

Στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης

Οικογενειακές στιγμές

Ευτυχισμένες στιγμές θαλπωρής και διασκέδασης περιμένουν όλες τις οικογένειες που διαμένουν μαζί μας.

At our luxury hotels in Samos, we promote cycling as the most environmental way of getting around

Ο οικολογικός τρόπος μετακίνησης

Ποδηλασία

Το θέρετρό μας παρέχει στους επισκέπτες μας ποδήλατα. Θεωρούμε πως είναι ο πιο βολικός και οικολογικά ευαισθητοποιημένος τρόπος μετακίνησης, που συνδυάζει και την άσκηση.

Spa_doryssa_θεραπείες (4)

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε

Spa

Για τους περισσότερους, οι διακοπές έχουν ως στόχο την αναπλήρωση της χαμένης ενέργειάς και την επαναφορά της αίσθησης της ισορροπίας.

Samos island and coast offers visitors a million and one things to do in Samos

Γνωρίστε τη Σάμο

Ένας υπέροχος τόπος

Εξερευνήστε τη γύρω περιοχή και συνδεθείτε με την ψυχή της Σάμου, αλληλεπιδρώντας με τον τοπικό πολιτισμό, πραγματοποιώντας εκδρομές σε κοντινές πόλεις και θαυμάζοντας την άγρια φύση του νησιού.

Courts and other facilities at Doryssa Hotels provide guests with exciting activities in Samos

Μείνετε δραστήριοι και σε φόρμα

Δραστηριότητες

Παραμένοντας δραστήριοι κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, έχετε παραπάνω ενέργεια και ευεξία για να απολαύσετε με άλλον αέρα και διάθεση το σύνολο των εμπειριών που σας προσφέρονται.

Explore the plentiful beauties of our island by sea

Απόλαυση και ψυχαγωγία

Διασκέδαση

Ας μην ξεχνάμε τα βράδια! Η διασκέδασή σας εδώ δεν τελειώνει μετά τη δύση του ήλιου. Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές επιλογές αναψυχής για να κάνετε τα βράδια σας ακόμα πιο ξεχωριστά.