Εγκαταστάσεις
Ένα περιβάλλον που να υπακούει στους δικούς σας ρυθμούς

Ένα περιβάλλον που να υπακούει στους δικούς σας ρυθμούς

Εγκαταστάσεις

Θέλοντας να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που να υπακούει στους δικούς σας ρυθμούς, το Boutique Hotel μας προσφέρει τις ακόλουθες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Αίθουσα Γυμναστηρίου
Η πλήρως εξοπλισμένη Αίθουσα Γυμναστηρίου μας είναι ο χώρος όπου μπορείτε να κάψετε τις περιττές θερμίδες με επαγγελματικό εξοπλισμό Matrix, βοηθώντας σας να επιτύχετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης, όποτε αισθάνεστε ένα κύμα ενέργειας.

Προγράμματα Γιόγκα
Για την πλήρη ισορροπία μυαλού και σώματος, μπορείτε να λάβετε μέρος σε προγράμματα γιόγκα ή να οργανώσετε μια ιδιωτική συνεδρία με τον εκπαιδευτή μας για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση.

Πισίνα
Η πισίνα μας, σαν μια όαση δροσιάς είναι το ιδανικό περιβάλλον να χαλαρώσετε, και να αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας, απολαμβάνοντας τη χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Σας προσφέρουμε δωρεάν πετσέτες και ξαπλώστρες, ενώ το Pool Bar φροντίζει για τις ανάγκες σας όλο το 24ωρο.

Φαγητό & Ποτό
Απολαύστε πρωινό σε μπουφέ γεμάτο υγιεινές επιλογές, υπέροχα μεσογειακά και ελληνικά μενού για μεσημεριανό γεύμα, και κάντε την βραδιά σας υπέροχη συνοδεύοντας την με το αγαπημένο σας ποτό. Σας προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ποτών και κοκτέιλ όλη την ημέρα, φροντίζοντας να έχετε όλα όσα χρειάζεστε.

Μετακίνηση: Ποδηλασία
Στην προσπάθειά μας να διατηρήσουμε μια πιο φιλική προς το περιβάλλον στάση όσον αφορά την μετακίνηση μας, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας δωρεάν ποδήλατα για να φτάσουν στο Doryssa Seaside Resort και να απολαύσουν το πλήθος εγκαταστάσεων που διαθέτει και όχι μόνο. Συνδυάζοντας την άσκηση, τις μηδενικές εκπομπές άνθρακα και τις γραφικές διαδρομές, η ποδηλασία είναι ένας φανταστικός τρόπος για να εξερευνήσετε το άμεσο περιβάλλον και να επισκεφτείτε κοντινές τοποθεσίες, όπως το κέντρο του Πυθαγορείου και άλλα.